Limedot kondigt baanbrekende samenwerking aan met Moneyveo Asia

Limedot, een groeiende speler in de peer-to-peer (P2P) leningsmarkt, heeft onlangs een opmerkelijke samenwerking aangekondigd met Moneyveo Asia. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in de uitbreiding van Limedot’s activiteiten(1).

Moneyveo Asia, onder leiding van groeps-CEO Alyona Andronikova, staat bekend om zijn innovatieve benadering in de fintech-industrie. Het bedrijf heeft naam gemaakt als de leider in online leningen in Oekraïne en heeft in april 2020 zijn activiteiten uitgebreid naar de Aziatische markt met de start van een bedrijf in Vietnam(2). Moneyveo Asia wordt geprezen voor zijn voortdurende inspanningen om de fintech-standaarden te vernieuwen en zich te richten op het voorblijven van klantbehoeften(3).

Limedot samenwerking Moneyveo Asia

De samenwerking met Limedot brengt twee visionaire bedrijven samen. Limedot, opgericht in 2022 en gevestigd in Ierland, heeft zich snel gevestigd als een veelbelovend P2P-platform, bekend om zijn hoge rentetarieven en focus op investeerdersveiligheid. Het platform biedt leningen aan met rendementen tussen 10-15% op jaarbasis, voor leentermijnen van 1-3 jaar.

Het huidige aanbod van Moneyveo Asia op het Limedot-platform omvat een éénjarige zakelijke lening met een jaarlijkse rente van 12%, betaalbaar op maandelijkse basis. Deze samenwerking positioneert Moneyveo Asia als een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid in de groeiende Aziatische fintech-sector(4).

De strategische alliantie tussen Limedot en Moneyveo Asia belooft niet alleen financiële innovatie te stimuleren, maar draagt ook bij aan een grotere toegankelijkheid en diversiteit in de P2P-leningenmarkt. Met deze samenwerking zet Limedot een significante stap voorwaarts in zijn missie om een belangrijke speler te worden in de wereld van online leningen.

Limedot

Een innovatief P2P-leenplatform dat zich richt op het bieden van hoge rendementen en veiligheid voor investeerders. Opgericht in 2022 in Ierland, verlegt Limedot de grenzen van financiële technologie.