Ontdek Utopia: De Nieuwe Lening Verstrekker van Esketit

Ben je klaar om te duiken in de spannende wereld van investeringen in muziekroyalty’s? Esketit heeft onlangs aangekondigd dat ze een nieuwe loan originator hebben geïntegreerd, genaamd Utopia! Dit is een revolutionaire stap voor hen en opent een hele nieuwe markt voor investeerders.

Utopia muziek nieuwe lening verstrekker esketit

Wat is Utopia music?

Utopia, een bedrijf uit Zwitserland dat in de muziek-financiële technologie zit, en hun bedrijf Lyric Financial, zijn echt goed in het vooraf geld geven aan artiesten. Dit doen ze op basis van hoeveel geld de artiesten in het verleden al hebben verdiend met hun muziek. We noemen dit royalty’s. Deze royalty’s krijgen ze dan van plekken waar je muziek kan luisteren, zoals Spotify en iTunes.

Het mooie is dat Utopia het recht houdt op deze royalty’s, waarborgend dat er een directe instroom is totdat de vooruitbetaling afbetaald is. Ze gebruiken slimme systemen die data analyseren om te voorspellen hoeveel de artiesten in de toekomst gaan verdienen. Dit doen ze met een combinatie van oude methodes en hele nieuwe technieken, zoals machine learning.

Wat Maakt Utopia Bijzonder?

Utopia is niet zomaar een loan originator. Het focust zich specifiek op de niche van muziek royalty’s. Dit betekent dat je nu kunt investeren in de cashflow die gegenereerd wordt door muziekrechten. Het is een unieke kans om te investeren in een industrie die blijft groeien en bloeien, zelfs in tijden van economische onzekerheid.

Hoe Werkt het?

Met Utopia als loan originator, krijg je de kans om te investeren in de rechten van muzieknummers. Als investeerder profiteer je van de royalty’s die deze nummers genereren. Elke keer als een nummer wordt gespeeld op de radio, op een streamingdienst of in een commerciële setting, ontvangt de rechthebbende een vergoeding. En nu, dankzij Utopia en Esketit, kun jij een deel van die inkomsten verdienen.

Waarom Muziek Royalty’s?

Investeren in muziek royalty’s is aantrekkelijk omdat het een relatief stabiele vorm van inkomsten is. Muziek is immers altijd in vraag, ongeacht de economische situatie. Bovendien breidt de wereldwijde muziekindustrie zich uit met de groei van streamingdiensten en nieuwe mediaformaten. Dit betekent dat de potentiële inkomsten uit muziek royalty’s alleen maar kunnen toenemen.

Jouw Kans om Deel te Nemen

Met de toevoeging van Utopia als loan originator, biedt Esketit jou een unieke kans om te investeren in de wereld van muziek. Of je nu een fervent muziekliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een innovatieve investeringsoptie, dit zou wel eens het perfecte moment kunnen zijn om in te stappen.

Dus waarom wacht je nog? Duik in de wereld van muziekinvesteringen en ontdek wat Utopia en Esketit jou te bieden hebben. Het is tijd om te investeren in de melodieën die de wereld bewegen!