PeerBerry Breidt Uit in 2024: 10 Nieuwe Kredietverstrekkers

PeerBerry, een betrouwbaar platform in peer-to-peer leningen, kondigt aan dat het in de eerste helft van 2024 minstens 10 nieuwe kredietverstrekkers gaat toevoegen. Deze uitbreiding volgt na de afronding van de laatste Poolse leningen, waarbij meer dan 20 miljoen euro aan Poolse leningen, inclusief opgebouwde rente, is terugbetaald aan investeerders​.

Peerberry 10 nieuwe kredietverstrekkers in 2024

Met het oog op een nieuwe Poolse wet die vanaf 1 januari 2024 van kracht wordt, welke het Poolse leenbedrijven verbiedt om fondsen van platformen te lenen, past PeerBerry zijn strategie aan. Dit houdt in dat Poolse kredietverstrekkers van de lijst van PeerBerry-leningverstrekkers worden verwijderd​.

De geplande toevoeging van nieuwe kredietverstrekkers past in de strategie van PeerBerry om haar aanbod te diversifiëren. De nieuwe kredietverstrekkers zullen afkomstig zijn uit diverse landen, waaronder Zuid-Afrika, Tanzania, Nigeria, Colombia, en extra kredietverstrekkers uit Mexico, Tsjechië, Roemenië, India, en Spanje. PeerBerry zet zich helemaal in om het voor investeerders makkelijk te maken door allerlei soorten investeringen aan te bieden.​

Deze ontwikkeling belooft veel goeds voor de toekomst van PeerBerry en haar gebruikers, en we kijken uit naar de impact die deze nieuwe kredietverstrekkers zullen hebben op het platform en de peer-to-peer leenmarkt in het algemeen.

Peerberry

PeerBerry, opgericht in 2017, maakt investeren in leningen eenvoudig en toegankelijk. Het platform is bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en innovatieve technologie. Met een sterke focus op klanttevredenheid en veiligheid, heeft PeerBerry zich gevestigd als een betrouwbaar investeringsplatform in Europa.