Indemo viert indrukwekkende groeimaand

In slechts één maand heeft Indemo, een innovatief investeringsplatform uit Letland, aandacht getrokken in de investeringswereld. Het bedrijf heeft een indrukwekkende €1.2 miljoen verzameld van 250 investeerders. Dit succes onderstreept het potentieel van Indemo’s model, dat zich richt op discounted debt investments (DDI), een relatief nieuwe vorm van beleggen in Europa.

Indemo groeimaand

De unieke focus van Indemo op DDI biedt beleggers de kans om te investeren in hypothecaire leningen tegen aanzienlijke kortingen. Deze leningen zijn gebaseerd op bankkwaliteit hypotheken en bieden een hoge mate van zekerheid. Met een verwachte rendement van 15.1% per jaar, positioneert Indemo zich als een pionier in dit segment. De meeste leningen zijn gericht op tweede woningen in Spanje, wat zorgt voor een stabiele en voorspelbare investeringsomgeving(1).

Indemo

Een innovatief Letlands investeringsplatform, gespecialiseerd in discounted debt investments. Met een focus op transparantie en hoge rendementen, herdefinieert Indemo de Europese investeringsmarkt.