Geld verdienen via bol.com in 2024

Geld verdienen via bol.com is een populaire manier om online geld te verdienen en een passief inkomen op te bouwen. Bol.com is de grootste webwinkel van Nederland met gemiddeld 17 miljoen bezoekers per maand, wat veel kansen biedt om geld te verdienen. Of je nu geïnteresseerd bent in affiliate marketing of het verkopen van je eigen producten, bol.com biedt verschillende mogelijkheden om online te ondernemen en geld te verdienen.

Wat we behandelen

 • Met het bol.com partnerprogramma kun je geld verdienen door producten te promoten als affiliate.
 • Als bol.com verkoper heb je een online winkel waarmee je miljoenen klanten kunt bereiken.
 • Overweeg dropshipping of fulfilment centers om je verkoopproces te vereenvoudigen.
 • Zorg ervoor dat je voldoet aan de vereisten van bol.com en een sterke merkregistratie en verkoopstrategie hebt.
 • Wees consistent en heb de juiste mindset om succes te behalen met bol.com.
Geld verdienen via bol.com

Geld verdienen door Bol.com producten te promoten

Om geld te verdienen via Bol.com, promoot je als affiliate producten via het Bol Partnerprogramma. Dit doe je op je website, social media of apps, en je krijgt commissie voor verkopen via jouw affiliate link. Geen voorraad of klantenservice nodig; zo bouw je een passief inkomen op.

Met het Bol Partnerprogramma kies je producten voor jouw niche en deelt je ervaring om klanten te overtuigen via jouw affiliate link te kopen.

Als Bol.com affiliate, ontwikkel een strategie voor productkeuze en promotiekanalen. Creëer content die je doelgroep aanspreekt en zet SEO, social media marketing en e-mailmarketing in om traffic naar je links te verhogen.

Om je te helpen bij het succesvol promoten van Bol.com producten, hier zijn enkele tips:

 • Kies producten die aansluiten bij jouw niche en doelgroep
 • Schrijf waardevolle en overtuigende productreviews
 • Maak gebruik van aantrekkelijke afbeeldingen en video’s
 • Optimaliseer je website of social media kanalen voor zoekmachines
 • Promoot producten via nieuwsbrieven en e-mailcampagnes
 • Volg de resultaten van je promotie-inspanningen en optimaliseer waar nodig

Hoe kun je geld verdienen via Bol.com als affiliate?

Om geld te verdienen met Bol.com als affiliate moet je je aansluiten bij het Bol Partnerprogramma. Vervolgens kun je producten uit het assortiment van Bol.com promoten op je eigen website, social media kanalen of apps. Je verdient een commissie voor elke verkoop die via jouw unieke affiliate link wordt gedaan.

Het beste is om een eigen website op te zetten, omdat je hiermee de volledige controle hebt en het 24 uur per dag geld kan verdienen. Je kunt producten kiezen die je zelf gebruikt of goed kent, zodat je de beste tips en aanbevelingen kunt geven aan je bezoekers.

Producten promoten

Met het Bol Partnerprogramma kun je verschillende producten promoten. Dit kunnen onder andere elektronica, boeken, kleding, speelgoed en beautyproducten zijn. Je kunt ervoor kiezen om je te richten op een specifieke niche of een breed scala aan producten aan te bieden. Het is belangrijk om producten te kiezen waar jij zelf enthousiast over bent en waar je vertrouwen in hebt.

Affiliate link

Om commissie te verdienen, moet je jouw unieke affiliate link gebruiken. Deze link bevat jouw affiliate ID, waardoor Bol.com kan bijhouden via welke affiliate een verkoop is gedaan. Je kunt jouw affiliate link toevoegen aan teksten, afbeeldingen of knoppen op je website of social media kanalen.

Aantal voorbeelden van mogelijke affiliate links:

Voorbeeld Affiliate LinkVerwijst naar
Koop nu bij Bol.comDirecte aankooplink
Ontdek deals op Bol.comDealspagina
Bespaar op boeken via Bol.comKortingslandingpagina
Vind jouw gadget op Bol.comProductcategoriepagina
Bekijk de topselectie op Bol.comAanbevolen productenpagina

Wanneer iemand op jouw affiliate link klikt en vervolgens iets koopt op Bol.com, ontvang jij een commissie over het aankoopbedrag. De commissiepercentages verschillen per productcategorie en kunnen oplopen tot wel 7%.

Website en social media

Een eigen website is een krachtig middel om producten te promoten als Bol.com affiliate. Je kunt waardevolle content creëren, zoals productreviews, top 10-lijsten en tips en tricks. Op je website kun je jouw affiliate links op strategische plekken plaatsen om de kans op klikken en aankopen te vergroten.

Ook social media kanalen, zoals Instagram, Facebook en YouTube, kunnen effectief zijn om producten te promoten. Je kunt foto’s, video’s en verhalen delen waarin je de voordelen en eigenschappen van producten uitlegt. Vergeet niet om je affiliate link te vermelden, zodat mensen direct kunnen doorklikken naar Bol.com.

Bol.com affiliate

Met een combinatie van een goed ontwikkelde website en een sterke aanwezigheid op social media kun je een breed publiek bereiken en meer commissie verdienen als Bol.com affiliate.

Geld verdienen als Bol.com verkoper

Een andere manier om geld te verdienen met Bol.com is door zelf producten te verkopen als Bol Verkooppartner. Hierbij start je een online winkel waarmee je toegang krijgt tot miljoenen klanten in Nederland en België. Als Bol.com verkoper hoef je geen opstartkosten te betalen en betaal je commissiekosten alleen wanneer een product verkocht is. Je kunt ervoor kiezen om producten in te kopen en zelf te verzenden of gebruik te maken van dropshipping of fulfilment centers. Deze methode biedt de mogelijkheid om meer winst te maken, maar vereist wel meer inzet en verantwoordelijkheid.

Voordelen van Bol Verkooppartner worden

 • Gratis toegang tot miljoenen potentiële klanten
 • Geen opstartkosten
 • Betaal alleen commissie bij een daadwerkelijke verkoop
 • Mogelijkheid om meer winst te maken

Dropshipping en fulfilment centers

Als Bol Verkooppartner kun je ervoor kiezen om producten in te kopen en zelf te verzenden, maar je kunt ook gebruik maken van dropshipping of fulfilment centers. Bij dropshipping hoef je geen eigen voorraad te hebben, maar laat je de producten direct door de leverancier naar de klant sturen. Fulfilment centers bieden de mogelijkheid om je voorraad op te slaan en het volledige logistieke proces uit handen te geven. Hierdoor kun je je focussen op het verkopen van producten zonder je zorgen te maken over het verzenden.

Belangrijke zaken om te overwegen

Als Bol Verkooppartner zijn er een aantal belangrijke zaken om te overwegen:

 1. Productselectie: Kies producten die populair zijn en waar veel vraag naar is.
 2. Prijsstelling: Zorg dat je producten competitief geprijsd zijn om klanten aan te trekken.
 3. Productomschrijving: Schrijf duidelijke en aantrekkelijke productomschrijvingen om klanten te overtuigen.
 4. Klantenservice: Bied goede klantenservice en reageer snel op vragen en klachten.
 5. Marketing: Promoot je winkel en producten via sociale media, online advertenties en andere marketingkanalen.

Met de juiste strategie en inzet is het mogelijk om als Bol Verkooppartner succesvol te zijn en geld te verdienen met Bol.com.

Hoe verkoop je op Bol.com?

Als ondernemer op Bol.com is het essentieel om een geregistreerd bedrijf te hebben. Alleen met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel (KVK) kun je verkopen op Bol.com. Het is niet mogelijk om als individu zonder bedrijfsregistratie producten aan te bieden.

Hieronder een aantal stappen die nodig zijn, plus wat tips om ervoor te zorgen dat je een betere kans hebt van slagen:

StappenToelichting
Inschrijven via de KVKNoodzakelijk voor wettelijke erkenning
Btw-id aanvragenVereist voor belastingaangifte en transacties binnen EU.
MerkregistratieBeschermt je merk tegen misbruik en onrechtmatig gebruik.
MerkstrategieCruciaal voor positionering en consistentie van het merk naar klanten.
Inkoop- en verkoopplanBelangrijk voor voorraadbeheer en financiële planning.

BTW-ID: Aanvragen van BTW-ID gebeurt automatisch na het inschrijven van je bedrijf bij de KVK. Het kan 5-10 werkdagen duren voordat je btw nummer binnen.

Tips voor succes met Bol.com

Om succes met Bol.com te behalen, is het cruciaal om een bepaalde mindset te hanteren. Dit in combinatie met de nodige motivatie en het stellen van duidelijke, realistische doelen. Het is van belangrijk dat je continu en consequent inzet toont in het streven naar groei en verbetering binnen het platform.

Het is van belang dat je blijft leren en jezelf blijft ontwikkelen door op de hoogte te blijven van de laatste trends en innovaties. Door deze kennis actief toe te passen, kun je de kans op succes met Bol.com substantieel verhogen en jezelf onderscheiden van de concurrentie.

Hoe kan ik geld verdienen via Bol.com?

Er zijn twee manieren om geld te verdienen met Bol.com. De eerste is door producten te promoten als affiliate en de tweede is door zelf producten te verkopen als Bol.com verkoper.

Wat is het Bol Partnerprogramma?

Het Bol Partnerprogramma stelt je in staat om producten van Bol.com te promoten op je eigen website, social media kanalen of apps. Je ontvangt een commissie voor elke verkoop die via jouw unieke affiliate link wordt gedaan.

Hoe kan ik geld verdienen met Bol.com als affiliate?

Om geld te verdienen met Bol.com als affiliate, moet je je aansluiten bij het Bol Partnerprogramma en producten uit het assortiment van Bol.com promoten op je eigen website, social media kanalen of apps.

Wat zijn de voordelen van het Bol Partnerprogramma?

Het Bol Partnerprogramma heeft vele voordelen, waaronder een lage instapdrempel, geen voorraadbeheer, geen klantenservice en geen technische kennis nodig voor het opzetten van een webshop. Hierdoor kun je een passief inkomen opbouwen en werken waar en wanneer je maar wilt.

Hoe kan ik zelf producten verkopen als Bol.com verkoper?

Om zelf producten te verkopen als Bol.com verkoper, moet je een verkoopaccount aanmaken en voldoen aan verschillende vereisten, zoals inschrijving bij de KvK en een btw-id. Daarna kun je producten inkoop en verzenden of gebruik maken van dropshipping of fulfilment centers.

Wat zijn de vereisten voor verkopen op Bol.com?

Om te verkopen op Bol.com moet je voldoen aan verschillende vereisten, zoals inschrijving bij de KvK, een btw-id, een merkregistratie, een merkstrategie en een inkoop- en verkoopplan.

Wat zijn enkele tips om succesvol te zijn met Bol.com?

Om succesvol te zijn met Bol.com is het belangrijk om de juiste mindset te hebben, consistent te zijn in je inzet, fouten te durven maken en ervan te leren, en bereid te zijn om te blijven leren en groeien.